zondag 10 juni 2007

Joran is niet okselfris

Onze vriend Joran van der Sloot heeft weer van zich laten horen. Hij was afgelopen vrijdagavond te gast bij Jensen. Waarom? Niet omdat ie eindelijk z'n geheimen ging prijsgeven. Welnee. Ter promotie van z'n boek natuurlijk. Overigens wel jammer dat ie daar niet mijn omslag voor heeft gebruikt.

Joran van der Sloot heeft nog een geheimpje of twee

Dat Joran niet helemaal fris is, dat hadden velen al in de gaten. Hij wil het alleen zelf nog niet weten. Het was zelfs Jensen wel duidelijk dat Joran iets te verbergen heeft. Ik heb zelden iemand zo gespannen in een talk-show zien zitten: bewegingsloos op het puntje van de bank, voorover en wijdbeens met de ellebogen op de knieƫn - om weg te kunnen sprinten zodra het hem te heet onder de voeten zou worden - intussen al struikelend over z'n woorden. Nonverbale communicatie was nog nooit zo helder.

Geile Joran (Loverboy362) heeft waarschijnlijk die zwaar dronken Amerikaanse breezah Natalee Holloway helemaal suf geneukt. Een alcohol-overdosis zal haar tijdens dit "liefdesspel" wel de das hebben omgedaan. Tot moord acht ik hem niet in staat. Maar het is natuurlijk niet erg netjes door te gaan met pompen als je "partner" bewusteloos is, Joran! Logisch dat ie zich daar voor schaamt.

Logisch ook dat z'n pa, de rechter in opleiding, zoonlief wel wilde helpen met het opruimen van het stoffelijk overschot ("Geen lijk, geen zaak"). En het is ook logisch dat Joran's zogenaamde "vrienden" Deepak en Tupak eigenlijk geen zin hebben nog voor hem te liegen.

Joran's zaakje stinkt nog steeds.