Ongeletterde Boer

De wederwaardigheden van een feauteauf*ckende reaguurder


donderdag 31 augustus 2006

De ware aard van Rita

Het aandeel "Ongeletterde Boer" blijft vooralsnog laag gewaardeerd. Analisten verwachten dat de koers van het aandeel met de komende FeauteauF*ck Vrijdag weer zal kunnen stijgen. De verwachte stijging is geheel afhankelijk van de inzending van Ongeletterde Boer en de eerste reacties van reaguurders.

Intussen een nieuwe bijdrage voor de Dump: De ware aard van Rita. Ze heeft toch al zo'n tik waarbij ze herhaaldelijk het puntje van haar tong uitsteekt. Mij doet het denken aan één of ander reptiel. Daarbij komt dat ze met gespleten tong spreekt.
Zelf ben ik geen fan van Rita Verdonk. Ze heeft weliswaar Ayaan Hirsi Magan aangepakt, maar helaas vanuit de verkeerde motivatie. Ze is uit op macht zonder dat echt duidelijk is waar ze voor staat. Ja, een harde lijn. Maar waarin? Ik vind haar "recht door zee" toneelstukje nogal doorzichtig. Op mij komt ze niet over als een politica met een ideaal - eerder als de strenge directrice van een middelbare school.
Veel reaguurders van GeenStijl zijn echter dol op haar. Niet voor niets is www.ritaverdonkfanclub.nl een spiegel van GeenStijl.

De ware aard van Rita Verdonk

Update: Het aandeel "Ongeletterde Boer" keldert - de FeauteauF*ck Vrijdag gaat over voetbal...
Gepost door Ongeletterde Boer rond 11:47 uur | Permalink


 

eXTReMe Tracker