Ongeletterde Boer

De wederwaardigheden van een feauteauf*ckende reaguurder


zaterdag 30 september 2006

Het zuigt

GeenStijl heeft weer een deel van haar ziel aan de duivel verkocht. Was het eerst de Telegraaf met een minderheidsbelang, toen de verkoop van de FeauteauF*ck aan Spits en advertorials in de Dump, nu heeft uitgeverij Nieuw Amsterdam de redactie "overgehaald" (zal wel!) een jaarboek te maken. Gewoon inkt op dode bomen. In de boekhandel! Een knieval voor het geld en de oude instituten in medialand. "De schoorsteen moet roken" is het excuus. Maar GeenStijl wordt wel minder "luis in de pels". En dat is jammer. De recente FeauteauF*ck Vrijdag is meteen een FeauteauF*ck Weekend geworden, want de reaguurders worden uitgedaagd de omslag van het uit te brengen jaarboek te soepen. De winnaar gaat parachute-springen. Ik doe wel mee natuurlijk, want een stukje uitdagingsgebeuren is nooit weg.

Tot nu toe vier f*cks van mijn hand, op volgorde van eigen tevredenheid:

De schoorsteen moet roken
De schoorsteen moet immers roken.

Ongeletterde Boer gaat parachute-springen!
Ongeletterde Boer doet alvast een voorzetje op de uitslag (?).

Bos en Balkenende verzoenen zich
De rivalen Bos en Balkenende ver(zuig)zoenen zich eindelijk. Deze f*ck heeft nog wel de meeste tijd gekost, want een feauteau van een hartstochtelijk zoenende Wouter, laat staan Jan-Peter, is niet te vinden. Oudgediende reaguurder fuckje weet deze bijdrage te waarderen en dat is me heel wat waard.

2006 Z.U.I.G.T.
Deze laatste is slechts een bewerking van de bijdrage van Toeps, die vindt dat ze "out of the box" denkt - wat die hippe media-term ook moge betekenen, ik vermoed gewoon "origineel" - maar vooral in de box blijft hangen van het model-willen-zijn. Zeer matige spatiëring van "Z.U.I.G.T." trouwens. In ieder geval lopen veel reaguurders en minstens één redactielid van GeenStijl met deze student multimedia weg.

En voor het overige... Vorige week heb ik de liefdesbaby van blikjegrolsch en Pritt Stift nog gesoept: Blikje Pritt.

Blikje Pritt
Gepost door Ongeletterde Boer rond 17:40 uur | Permalink


 

eXTReMe Tracker